Presă : September 29, 2010

În atenţia utilizatorilor de facebook -2

ATENŢIE!!! Această pagină NU este una de socializare.
Scopul acestei pagini este doar pentru a transmite informaţii specifice arealului parapsihologic, social, psihologic, astrologic,etc. ( Am scris despre aceste lucruri aici -> aici )
Aşadar, nu ocupaţi “Cronologia” cu diverse comentarii personale, pentru că nu interesează pe nimeni aşa ceva. Partenerii media au făcut un sondaj recent (al doilea de acest gen) şi din 4772 de cititori, peste 4500 au specificat clar că nu doresc să citească comentariile nimănui, nici pro şi nici contra.

Dacă totuşi nu vă puteţi abţine, orice nelămurire, (ne)mulţumire, comentariu se poate face în privat sau şi mai bine direct la sursele postarilor. Fiecare postare, articol, are un site, o adresă (e.mail), unele chiar şi un număr de telefon. Cei care nu sunt de accord cu aceste precizări, sunt rugaţi să migreze către alte surse de informare, pagini de socializare etc., unde like-urile şi comentariile sunt foarte apreciate. Unii chiar trăiesc din “aşa ceva”. Noi nu!

———————-

Radu Botez – parapsiholog : Pe langa precizarea facuta de colegii mei, imi permit si eu una personala. Aceasta masura a fost luata in urma repetatelor jigniri la adresa autorilor si colaboratorilor (parteneri media/online) acestei pagini.
Mentionam ca 7 din 10 articole postate, sunt scrise de noi, nu de cei care isi dau cu parerea injurand ca la usa cortului. Nu ati vazut astfel de comentarii,pentru ca le-am sters la timp.
Si nu vom inchide aceasta pagina doar pentru ca unii “peudo-intelectuali” cu aere de oameni normali la cap isi doresc acest lucru.
In incheiere (este singura exceptie care o fac) voi lasa in aceasta precizare un comentariu care nu imi apartine. Repet: nu imi apartine, dar sunt perfect de acord cu cele scrise mai jos:

Acum nu mă înţelege greşit. Nu mă interesează dacă tu crezi în parapsihologie, reîncarnare, astrologie sau nu. Vreau să îţi explic un principiu.
Principiul este NU VORBIM DESPRE LUCRURI DESPRE CARE NU NE-AM DOCUMENTAT ÎNAINTE! Asta este ignoranţă. Să vorbeşti prostii când tu nu ai citit în viaţa ta 2 rânduri despre un subiect. Când te educi şi te documentezi (eventual mai scrii si cateva carti in domeniile respective), abia atunci câştigi dreptul de a-ţi exprima o părere. Sunt oameni care şi-au dedicat întreaga carieră şi viaţă cercetării unui domeniu şi vine un ignorant şi aruncă cu rahat din propria gură asupra muncii unor oameni pasionaţi şi dedicaţi.
Asta este ignoranţa. Asta este dovadă de prostie. Lipsa de educaţie dublată de tupeu nesimţit. Un prieten spunea: „Nimeni nu s-a născut învăţat însă nu ai nicio scuză să mori prost.