Presă : December 21, 2019

Biroul de Presa A.A.P.E.S.

C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 06.08.2018 •
Întrunită astăzi, 6 august 2018, Adunarea Generală a membrilor A.A.P.E.S. a hotărât crearea în cadrul Asociaţiei a CENTRULUI DE STATISTICĂ online A.A.P.E.S. Acest Centru va urma prevederile Statutului Asociaţiei, sub auspiciile căreia activează. CENTRUL DE STATISTICĂ online A.A.P.E.S. desfăşoară o activitate benevolă, prin persoane sau personalităţi interesate de diverse domenii. Activitatea acestui Centru se axează pe culegerea, prelucrarea şi valorificarea datelor legate de fenomene şi evenimente generale, din diverse domenii.
CENTRUL DE STATISTICĂ online A.A.P.E.S. este subordonat Comitetului Director şi coordonat de parapsihologul Radu Botez, preşedintele Asociaţiei.
Detalii -> citeste

Consiliul Director al A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 20.04.2017 •
În atenţia utilizatorilor de facebook -> citeste

Consiliul Director al A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 15.07.2013 •
Intrunit in sedinta extraordinara, astazi 15.07.2013, in unanimitate, Consiliul Director al A.A.P.E.S.

HOTARASTE:

Se constituie in cadrul A.A.P.E.S. CENTRUL DE INVESTIGATII PARAPSIHOLOGICE, care se ocupa de cercetarea, documentarea, experimentarea si evidenta fenomenelor parapsihologice; de combaterea sarlataniei in domeniu; de promovarea culturii in domeniu; de publicarea cartilor si articolelor de specialitate; de corelarea rezultatelor experimentelor parapsihologice cu cele ale altor stiinte. CENTRUL DE INVESTIGATII PARAPSIHOLOGICE urmeaza prevederile Statutului A.A.P.E.S. sub auspiciile caruia activeaza. CENTRUL DE INVESTIGATII PARAPSIHOLOGICE desfasoara o activitate benevola, prin persoane sau personalitati interesate, din toate domeniile. CENTRUL DE INVESTIGATII PARAPSIHOLOGICE se subordoneaza direct Consiliului Director al A.A.P.E.S. CENTRUL DE INVESTIGATII PARAPSIHOLOGICE va avea drept Coordonator pe dl. Radu Botez – parapsiholog.
Prezenta Hotarare va fi data publicitatii de catre Biroul de Presa al A.A.P.E.S.
Bucuresti, 15.07.2013

Consiliul Director al A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 1.VII.2012 •
Trustul de presa A.A.P.E.S. anunta deschiderea celei de-a 8-a revista online “Revista Arta Sexului” (ISSN 2285-3146) www.arta-sexului.ro Din cuprins : – Kamasutra – o filosofie de viata – Accidende sexuale – Bioritmul emotional al zodiilor

Biroul de Presa – A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 19.IX.2010 •
Trustul de presa A.A.P.E.S. anunta deschiderea celei de-a 7-a revista online “Revista InfoCosmetica” (ISSN 2247-8906) www.infocosmetica.ro Din cuprins : – Tendinta etno în arta tatuajului Henna si Mehndi – Igiena corecta a copiilor mici – Din istoria Cosmetologiei

Biroul de Presa – A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al Biroului de Presa – A.A.P.E.S.

• 6.III.2008 •
Pe cine deranjeaza Codul Deontologic al Astrologilor romani ?
In urma publicarii “Codului Deontologic al Astrologului din Romania” in prestigioasa enciclopedie Wikipedia, au inceput sa apara ecouri de diverse… nuante. Este cert ca exista in acest cod anumite idei (generoase, de altfel) care ii deranjeaza pe unii. Buna intentie care a generat alcatuirea lui, se refera la necesitatea fixarii unor parametri onorabili pentru desfasurarea optima a activitatii breslei astrologilor. Nu este “vina” A.A.P.E.S. ca nimeni alcineva nu s-a gandit – inainte – ca trebuie sa existe un oarecare cadru-program in care sa se desfasoare activitatea acestora. Dar, faptul este implinit ! Acest Cod exista ! Ba, mai mult, el a fost facut public si supus atentiei si interventiei oricui ar fi dorit sa o faca, timp de cca. 2 ani ! In tot acest timp, nu s-a facut auzit nici un ecou, ceea ce duce la concluzia ca el a fost agreeat si aprobat in mod tacit. Da, “subiectul” este indeajuns de notabil ca sa fie inclus in Wikipedia ! Am spune ca este necesar a fi inclus ! Indiferent “cine” este autorul ! Cine poate crede ca nu este nevoie de un astfel de Cod ? Cine poate spune ca acest Cod nu este ceea ce trebuie ? Si, de ce atata timp – desi este clar ca el a fost citit si rascitit, atat pe site-ul A.A.P.E.S. , cat si in revista “Ely Star” on-line, dar si in revista “Ely Star” tiparita si publicata pe suport hartie – nu s-a propus nici o adaugire, stergere sau modificare ? Cui nu-i convine ca el prevede un cadru legal pentru astrologi ? Cui nu-i convin obligatiile pe care – conform Codului – astrologii le au fata de profesie, fata de cei consultati, fata de plata impozitelor cuvenite statului ? Poate capitolul “Relatiile cu colegii” sa-i fi “inflamat” pe unii ? Poate capitolul “Relatiile cu Biserica si Statul” ? Sau ce sa fi provocat indoiala ca subiectul respectiv este sau nu – notabil ? Nu cumva o anumita doza de invidie profesionala ( vai, ce urat ! ) sa fie la mijloc ? Tocmai pentru astfel de situatii a fost prevazut Cap.3 din Cod. Stimati astrologi, cunoscuti sau ascunsi ( unii dintre dvs.) in mod “curajos” si “etic” sub pseudonime, nu va speriati : nu va obliga nimeni sa aplicati deontologia in activitatea dvs. In fond, un pic de haos nu va strica ! Si inca ceva : Este loc sub Soare pentru toti !

Biroul de Presa – A.A.P.E.S.


C O M U N I C A T al CONSILIULUI DIRECTOR A.A.P.E.S.

• 18.VIII.2007 •
Intrunit in sedinta extraordinara, astazi 18.VIII.2007, in unanimitate, Consiliul Director al A.A.P.E.S. hotaraste:
Pentru optimizarea comunicarii si facilitarea contactarii A.A.P.E.S., cum si in scopul dialogului operativ intre A.A.P.E.S. si institutii, organizatii si persoane fizice, se infiinteaza in cadrul A.A.P.E.S. compartimentul BIROUL DE PRESA A.A.P.E.S..
BIROUL DE PRESA A.A.P.E.S. administreaza si coordoneaza toate activitatile de presa, public relations si relatia dintre A.A.P.E.S. si alte organisme sau persoane.
BIROUL DE PRESA A.A.P.E.S. are in componenta: un purtator de cuvant-PR, un membru pentru activitatile A.A.P.E.S. si un membru pentru activitatile de presa ale A.A.P.E.S..
BIROUL DE PRESA A.A.P.E.S. se subordoneaza direct Consiliului Director A.A.P.E.S..
Prezentul Comunicat va fi publicat in revistele A.A.P.E.S. si mass-media.

CONSILIUL DIRECTOR AL A.A.P.E.S.